Leje af trailer, flyttebil eller flyttefolk

Kan det betale sig at leje en flyttebil, lade professionelle flyttefolk klare flytningen, eller kan man nøjes med bil og trailer og hjælp fra omgangskredsen? Det afhænger af:    

  • Hvor meget, der skal flyttes,
  • Hvor langt det skal flyttes,
  • Hvor mange i omgangskredsen, der kan hjælpe med flytningen.

Er der tale om et mindre flyttelæs, har du mange til at hjælpe dig, og er der ikke ret langt mellem din nye og gamle bolig, kan du nøjes med at bruge bil og trailer. Er der tale om et større flyttelæs og/eller er der langt mellem din nye og din gamle bolig, er det en fordel at bruge en flyttebil. I en flyttebil er der plads til at flytte flere og større ejendele, hvilket er lig færre køreture. Har du få til at hjælpe dig med flytningen og/eller skal dine ejendele flyttes op og nedad mange trapper i en opgang, kan det også være en fordel at få professionelle flyttefolk til at klare flytningen for dig.

Leje af trailer

Du kan leje en flyttetrailer billigt på tankstationer eller leje eller låne en gratis hos et byggemarked eller i et møbelhuse. Du skal dog være opmærksom på, at dem, der låner trailere ud gratis, tager et gebyr for at reservere traileren på forhånd til dig. Trailerne varierer i type og størrelse. Sørg for ikke at leje en trailer, som kan rumme flere kg. end bilen er godkendt til at køre med.  Har du kørekort B må du køre med en anhænger på op til 750 kg. totalvægt eller en totalvægt på bil og anhænger på maksimum 3500 kg.


Her kan du leje en trailer:


Her kan du låne en trailer gratis i 1 dag:

Følgende er alle samarbejdspartner til Freetrailer.dk. Hvis du vil reserverer på forhånd koster det 25 DKK. Dagsforsikring koster 39 DKK – så slipper du for at betale selvrisiko på 2500 DKK, hvis uheldet er ude;   

Leje af flyttebil med eller uden flyttefolk

Hvis du vil leje en flyttebil, skal du gøre op med dig selv om du helt eller delvist vil klare flytningen selv, eller om du vil betale dig fra det. Afhængig af hvor mange, du har til at hjælpe dig med flytningen, kan du vælge at:

  • Leje flyttebil
  • Leje flyttebil + chauffør
  • Leje flyttebil + en eller flere flyttefolk, der hjælper med flytningen
  • Leje flyttebil + flyttefolk, som klarer hele flytningen for dig

Du kan leje flyttebiler og flyttemænd et hav af steder. Hvis du kun skal bruge en flyttebil, kan du leje den hos et af landets mange transportudlejningsfirmaer og flyttefirmaer og sågar også i nogle byggemarkeder.  Hvis du skal leje flyttebil inkl. flyttefolk skal du selvfølgelige henvende dig til et flyttefirma. For både leje af flyttebiler med og uden flyttefolk gælder det, at der er store prisforskelle firmaerne i mellem.  Derfor er det en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige, inden du beslutter dig for, hvor du vil leje. Der betales typisk en timepris pr. leje af bil og evt. chauffør/flyttemænd og en pris for antal kørte km.  

Husk at tjekke at den lejede flyttebil er ordentlig forsikret. Hvis du har lejet flyttebil inkl. chauffør eller flyttefolk, der blot hjælper med flytningen, og du betaler pr. time, kan du stille alle flyttekasserne klar ude ved vejen til, når flyttebilen ankommer, så sparer du lidt tid og dermed også penge.  Flyttebiler findes i mange forskellige størrelser, og hvis du kun vil leje en flyttebil uden chauffør eller flyttefolk, skal du huske ikke at leje en flyttebil, som kræver stort kørekort, medmindre du eller én du kender, der vil hjælpe med flytningen, har det.

Her er blot et lille udpluk af steder med udlejning af flyttebiler med og uden chauffør:


Flyttefirmaer – flyttebiler med og uden flyttefolk

Flyttebiler